Tuesday 25 December 2007

ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Δυστυχώς, αλλάζοντας σελίδα στο ημερολόγιο, φαίνεται πως ο καινούργιος χρόνος κουβαλάει τις αμαρτίες του νεοδημοκρατικού παρελθόντος. Τα έργα και οι ημέρες του Καραμανλή σημαδεύουν όχι μόνο μια χρονιά αλλά ολόκληρη τετραετία. Τι απολογισμό θα μπορούσαν να κάνουν; Όλα είναι μαύρα κι άραχλα!
Όταν ο (άφαντος πλέον) πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, είπε ότι θα κυβερνήσει "με σεμνότητα και ταπεινότητα"! Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων τα πράγματα δεν ακολούθησαν αυτό το δρόμο. Ούτε σεμνότητα ούτε ταπεινότητα. Η ελληνική κοινωνία φρίττει καθημερινώς με τη φαυλότητα των ανθρώπων της Δεξιάς που στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό.
Tα ομόλογα της δομημένης απάτης, η λεηλασία των Ασφαλιστικών Ταμείων και οι εγκέφαλοι της μεγάλης ληστείας, αυτοί που σχεδίασαν και εξέδωσαν τα αμαρτωλά ομόλογα: οι “Αγάπιοι”, οι “Ευγένιοι”, ο Τσιτουρίδης, ο Κουρής, ο Δούκας, ο Αλογοσκούφης. Οι “κουμπάροi”, που πουλούσαν προστασία στα καρτέλ, οι υποκλοπές, οι απαγωγές πολιτών, τα βασανιστήρια, που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας, από τα Αστυνομικά Τμήματα, η κομματικοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας, η διάλυση του ΕΣΥ και οι προσλήψεις αγροφυλάκων, αντί για νοσηλευτικό προσωπικό, τα κλειστά πανεπιστήμια, οι οικολογικές καταστροφές, που θα αφήσουν τα παιδιά μας χωρίς οξυγόνο, τα σκάνδαλα στην Cosmote, στην Εθνική Τράπεζα, στην Αγροτική, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στη Λάρκο και στην Ρ&Κ Χρηματιστηριακή. Η διάλυση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας και της Αστυνομίας, τον απροκάλυπτο γαλάζιο κομματισμό στη Δικαιοσύνη, “τα έργα και οι ημέρες” του εκλεκτού τους αρχιδικαστή, του κ. Κεδίκογλου». Η δολοφονία του Βαρθολομαίου (που έμεινε ως ερωτικό σκάνδαλο). Οι παρανομίες του Μαγγίνα και του Σουφλιά. Η απόπειρα αυτοκτονίας του («εμπίστου ανθρώπου του πρωθυπουργού») Χρήστου Ζαχόπουλου που διετέλεσε γεν. γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού (που όπως φαίνεται θέλουν να του δώσουν χροιά ερωτικού σκανδάλου)…

No comments: