Sunday 6 January 2008

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ.. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ.. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ!

[Πατήστε πάνω στην φωτογραφία...]
Στο προσωπικό site του Παπανδρέου αναδημοσιεύτηκε από το "Ποντίκι" η συνέντευξη της ηθοποιού Θεοδώρας Τζήμου στην ενότητα ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Η ενότητα αυτή δικαιολογείται από τον υπεύθυνο διαχειριστή του site (που διαπιστώνω ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης - το site εννοώ...) ως εξής:
Στα
Εναλλακτικά αναδημοσιεύονται κείμενα που εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους, συνεντεύξεις που εστιάζουν με ένα διαφορετικό βλέμμα σε βιώματα, δραστηριότητες, την επικαιρότητα, τρέχοντα θέματα κυρίως γύρω από τα ζητήματα πολιτισμού σε όλες τις εκφάνσεις του, μέσα στη καθημερινότητα μας, στον επαγγελματικό μας χώρο ή και πιο πέρα από αυτόν. Μια διοφορετική αντίληψη για την ίδια πραγματικότητα που βιώνουμε, με την οποία αλληλοεπιδρούμε, της οποίας είμαστε θεατές αλλά και μέτοχοι...
Το ζήτημα είναι ότι δεν με ενοχλεί η συνέντευξη διότι την είχα διαβάσει στο "Ποντίκι". Με ενοχλεί η αναδημοσίευση. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο την αναδημοσίευσε το site! Το "πολιτικό"ρεζουμέ είναι μια απάντηση της Τζήμου στην ερώτηση "Ψηφίζετε;"
  • Θεοδώρα Τζήμου: Δεν ψηφίζω. Όμως δεν πιστεύω ότι αυτό με κάνει και αδιάφορη για το τι συμβαίνει στον κόσμο και γύρω μου. Η ψηφοφορία είναι μια αυστηρώς τυπική διαδικασία.

Μπράβο, ρε μάγκες του παπανδρεϊκού site. Το δώσατε το "μήνυμα". Για μια "τυπική" μαλακία να πάμε να ψηφίσουμε;
Τι μας νοιάζει τι κάνει η Τζήμου; Κάνατε την αναδημοσίευση; Γράψτε κι ένα σχόλιο! Έτσι έχει κάποιο νόημα, αλλιώς τι παπαγαλίζετε; Έτσι θα τραβήξετε τη νεολαία; Κούνια που σας κούναγε! Ποιος έχασε το πολιτικό μυαλό για να το βρείτε εσείς;

No comments: