Wednesday 28 November 2007

ΜΑΣ [...] ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Άκουσα τον Άγγελο Πυριόχο εκστασιασμένο, επειδή παρακολούθησε μια "παράσταση" του Λαζόπουλου στο "Αλ Τσαντίρι νιους". Όπως έχουν μείνει στη μνήμη του - έλεγε - σκηνές από παραστάσεις με τον Χορν, την Μελίνα, την Αρώνη κ.ά. έτσι θα έχει να λέει στους μεταγενέστερους ότι είδε και τον Λαζόπουλο! Εκστασιασμένοι και οι άλλοι παρατρεχάμενοι των κωλοεκπομπών που έχουν βρει θέματα και σκοτώνουν τον καιρό τους και λένε ότι εργάζονται!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Τις προάλλες έστειλαν έναν ρεπόρτερ στη Λάρισα να μιλήσει με τη μάνα του Λαζόπουλου και η γυναίκα δεν ήθελε να μιλήσει (αυτό το συγκεκριμένο "ρεπορτά" το έχουν προβάλει δυο-τρεις φορές στο παρελθόν). Και λέγανε , να η μαμά του Λαζόπουλου, και τι ιδιαίτερη αγάπη έχη ο Λαζόπουλος για τη μαμά του και πώς την αγαπάει ο Λάκης τη μαμά του και διάφορες άλλες παρόλες. Μα υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τη μάνα του; Τι ιδιαίτερο έχει η αγάπη του Λάκη για τη δική του μάνα;
Γααααααάτα ο Λαζόπουλος...
Τι λέει ο Λαζόπουλος ρε παιδιά; Ό,τι μαλακία θέλεις την ακούς από τον κύριο Λάκη. Απλώς δείχνει κάποια βίντεο με αστείες σκηνές που έχει επιλέξει το επιτελείο της εκπομπής ή μια ανθολόγηση από τα ευτράπελα της ελληνικής τηλεόρασης και γελάνε όλοι μαζί. Είτε μας τα δείξει ο Λάκης αυτά είτε ο μανάβης της γειτονιάς θα γελάσουμε.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Ο Λαζόπουλος κάνει ότι μιλάει! Δεν ξέρει τι να πει και διασκεδάζει την αμηχανία του. Κάνει ψυχοθεραπεία. Κι επειδή έχουμε γεμίσει με καταθλιπτικούς και δυστυχείς (έτσι όπως μας έχει κάνει όλους η Νέα Δημοκρατία και ο άχρηστος πρωθυπουργός), πάνε εκεί στο στούντιο κατά δεκάδες και χασκογελάνε με τη Βροχοπούλου, με τον Καρβέλα, με κάτι περιστατικά που αλιεύουν στο ίντερνετ, με τους κουζουλούς της ελληνικής κοινωνίας...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Τι είδους "σάτιρα" είναι αυτή που κάνει; Μα, καταρχήν δεν είναι σάτιρα. Είναι η κουτσομπόλα της γειτονιάς που τώρα έχει τη βοήθεια της τηλεόρασης. Κάθονται και μαγνητοσκοπούν όλη μέρα τις εκπομπές και, κόψε-ράψε, βγαίνει το γέλιο. Το γέλιο δεν βγαίνει μ' αυτά που λέει ο Λαζόπουλος γιατί καλά-καλά δεν τον καταλαβαίνουμε και τι λέει.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Μπορεί ο Λαζόπουλος να σταθεί στη σκηνή μονάχος του; Τότε θα τον παραδεχτώ. Αλλά, αυτή η φάμπρικα με τον Λαζόπουλο βολεύει πολλούς. Αυτές τις εκπομπές του κώλου, τα πρωινά και τα μεσημέρια, τους "τηλεοπτικούς συντάκτες", και πάνω απ' όλα βολεύεται ο σταθμός στον οποίο εργάζεται ο κύριος Λάκης. Κι αν "βαράει" υψηλά ποσοστά τηλεθέασης; Θα πρέπει να του κάνουμε τεμενάδες. Βρε ουστ!

No comments: