Wednesday 16 July 2008

ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε από τη Θεσσαλονίκη, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Εκτίμησε ότι δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην έχει καταγράψει η κυβέρνηση και μίλησε για «καθημερινό εφιάλτη χιλιάδων νοικοκυριών» που υποφέρουν από την ακρίβεια. «Μιλάμε για την ακριβότερη ακρίβεια στην Ευρώπη που έχει μπλε χρώμα και πολιτική ταυτότητα», συμπλήρωσε.

Επισήμανε ότι δεν είναι άσχετη η εξαγορά της «Γερμανός» από τον ΟΤΕ, με την αύξηση των παγίων του Οργανισμού κατά 50% τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πως υπάρχουν «πολιτικές και κυβερνητικές ευθύνες». Σε ό,τι αφορά στην Ολυμπιακή Αεροπορία, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τη μάχη με όλες του τις δυνάμεις για τη σωτηρία της και μίλησε για απόφαση της κυβέρνησης να την οδηγήσει στο κλείσιμο, την οποία χαρακτήρισε «προμελετημένο έγκλημα».

O Ραγκούσης σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έρθει σε επαφή με τη συντεταγμένη κοινωνία και τους φορείς της Βόρειας Ελλάδας για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη πολιτικά η παρουσία του κόμματος στη ΔΕΘ. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» η σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να διαμορφώσει πρόγραμμα δράσης για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών.

Σχετικά με δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα, ο Ραγκούσης τόνισε ότι τα οικονομικά όλων των κομμάτων δεν είναι εκτός κριτικής και πρόσθεσε ότι η αλήθεια, όσο επώδυνη και αν είναι πρέπει να γνωστοποιηθεί στο λαό. «Η θέση του ΚΚΕ που λέει εγώ δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν, παίρνω χρήματα απ' όπου θέλω, έχω όσες επιχειρήσεις θέλω είναι απαράδεκτη», σημείωσε. Τέλος, χαρακτήρισε προβοκατόρικες τις δηλώσεις στελεχών του ΚΚΕ που συνδέουν το ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ.

No comments: