Wednesday, 23 December 2009

Τρωκτικά στην ΕΡΤ! Τρώνε με χρυσά κουτάλια...

Οι κηφήνες της κρατικής ραδιοτηλεόρασης!

Οι προνομιούχοι της ΕΡΤ που έχουν βυθίσει την κουτάλα στη χύτρα του κρατικού προϋπολογισμού! Η κυβέρνηση κοιμάται;

  • Στο troktiko διάβασα σήμερα κι έφριξα! Δεν μπορώ να ησυχάσω. Υπάρχουν, λοιπόν, τόσα τρωκτικά στην ΕΡΤ κι εμείς ιδρώνουμε καθημερινά για να ζήσουμε την οικογένειά μας; Δεν υπάρχουν πλέον καλά παιδιά, αλλά κάποιοι που έχουν μεγάλες κουτάλες και τις βουτάνε στη χύτρα του δημόσιου προϋπολογισμού και τρώνε, τρώνε, τρώνε!!! Δεν θα σχολιάσω άλλο, παρά θα αναδημοσιεύω από το troktiko όλα όσα αναφέρει γι’ αυτούς τους καρχαρίες που πληρώνονται με τα λεφτά που καταθέτει ο ελληνικός λαός.

Για την εκπομπή του που είναι μια φορά την εβδομάδα παίρνει 84.000 ευρώ!

Πως να μην έχει υγεία με τόσα που μπαίνουν στο παντελόνι!


Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά προκαλούν οργή, αλλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κανένα υπεύθυνο για αυτούς τους μισθούς που παίρνουν κάποιοι δημοσιογράφοι! Ο Μιχάλης Κεφαλογιάνης… αμείβεται με 84.000 ευρώ για μια εκπομπή την εβδομάδα με θέματα υγείας. Πρόκληση παιδιά!!!

Ο διπλοθεσίτης Κωνσταντίνος Ζούλας

Σε ΕΡΤ και Δημοτικό ραδιόφωνο Αθήνας!


Τα 58000 περίπου ευρώ που παίρνει από την ΕΡΤ το εξάμηνο, δεν του φτάνουν,οπότε μπορεί να απασχολείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο. Οι δημότες της Αθήνας τον πληρώνουν διπλά, και στα τέλη και στην ΔΕΗ! Εύγε! Α, είναι και ο μπαμπάς στην… ΕΡΤ, ο Στάμος Ζούλας να μην το ξεχνάμε αυτό, με παχυλό επίσης μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!

Διαβάστε Περισσότερα

O Λυριτζής με τον Οικονόμου κλαίγονταν για τους συμβασιούχους

Ένας από αυτούς είναι και ο αρχισυντάκτης τους, που παίρνει 57.000!


Τι υποκρισία, τι ντροπή για όλους αυτούς που εμπαίζουν όλους εμάς που δίνουμε καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Τι υποκρισία από δυο άνδρες που λογικό είναι να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, αφού έχουν λύσει όλα τα άλλα προβλήματα. Καλά λένε την εκ[πομπή τους στο ραδιόφωνο "Οι εργολάβοι", γιατί τέτοιους μισθούς μόνο υπερεργολάβοι έχουν. Όσο για τον Τριλίκη, τον...αρχισυντάκτη τους; Βγάζει μόνο 57.000 ευρώ το εξάμηνο! Τίποτα.

Διαβάστε Περισσότερα

65.000 ευρώ για να είναι η περιγραφή γεμάτη σαρδάμ είναι πολλά!

Ερε τι πληρώνουμε...

Και μην πείτε ότι είμαστε προκατειλημμένοι! Η αλήθεια είναι πάντως ότι μας χάρισε πολλές στιγμές συγκίνησης στην Πορτογαλία το 2004 με την Εθνική και το Euro. Από τότε τον χρυσοπληρώνουμε Θεέ μου....
Διαβάστε Περισσότερα

Μένουμε Ελλάδα για να κονομάμε!

Θα μπορούσε να λέει η Ρένια Τσιτσιμπίκου με αυτά που βγάζει!

62,000 ευρώ!


Η δουλειά της είναι να κάνει ταξίδια , να δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδς και να βάζει ζεστό χρήμα στην τσέπη. Την χρυσοπληρώνουμε την Ρένια Τσιτσιμπίκου, όπως και τον Γιώργο Αμυρά που...και αυτός παίρνει τα ίδια πάνω κάτω.

Διαβάστε Περισσότερα

Η συμβασιούχος καθηγήτρια που παίρνει... ψίχουλα!

"Ουδείς αναμάρτητος" με 78,840 ευρώ το εξάμηνο!


Εύγε στους καθηγητές πανεπιστημίων που διάγουν ήθος! Και χωρίς να αναφερόμαστε προσωπικά, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι αναγνώστες, όταν βλέπουν την κυρία Παναγιωταρέα, να βγάζει πάνω από 4000 ευρώ την εκπομπή...που μπορεί να είναι και παραπάνω, καθώς δεν μεταδίδεται ανελλιπώς κάθε εβδομάδα!

Διαβάστε Περισσότερα

Να και ο ξάδερφος του πρώην υπουργού τύπου!

Σιγά μην έλειπε ο Αντώναρος από την λίστα της ντροπής!


Αυτός είναι ξάδερφος του Ευάγγελου Αντώναρου, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Δημοσιογράφος το επάγγελμα....αμείβεται με το... ευτελές ποσό των 84.000 ευρώ! Τον έριξε τον ξάδερφο ο Ευάγγελος...

Διαβάστε Περισσότερα

O σκηνοθέτης των επιτυχιών και ο χρυσός αθλητικός!

Ο Παύλος Παπαδημητρίου τσεπώνει κάθε χρόνο 113.880 ευρώ!


Δεν θα μπορούσε μια αθλητική εκπομπή σαν την Αθλητική Κυριακή, να μην χρυσώνει το χάπι στον παρουσιαστή Παύλο Παπαδημητρίου. Εντάξει ο άνθρωπος είναι και διευθυντής, να μην παίρνει κάτι παραπάνω; Από την άλλη ο Γιώργος Νταούλης, σκηνοθέτης, βγάζει...114,000 ευρώ. Πω πω χρήμα....

Διαβάστε Περισσότερα

H συμβασιούχος Πόπη Τσαπανίδου που αμείβεται με 956 ευρώ τη μέρα!

143.514 ευρώ για το εξάμηνο!


Και εμείς που νομίζαμε ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα! Όσο είναι ένας καλός μηνιαίος μισθός για έναν εργαζόμενο, είναι το μεροκάματο της Πόπης Τσαπανίδου. Κοντά 1000 ευρώ τη μέρα ...παίρνει η συμπαθής δημοσιογράφος γι την εκπομπή της. μακάρι να ήταν όλοι οι συμβασιούχοι Έτσι! Της Πόπης!

Διαβάστε Περισσότερα

Για δείτε εδώ κάτι συμβασιούχους!

Εξαμηνιαίες συμβάσεις ύψους 75.000 ευρώ!Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο Πηνελόπη Γαβρά, αμείβεται με εξαμηνιαία σύμβαση με το ποσό των 75.420 ευρώ ή καλύτερα με 12.570 ευρώ το μήνα, όσα δηλαδή και ένας συμβασιούχος stage. Από την άλλη ο Γιάννης Πολίτης... παίρνει λιγότερα, μόλις 72,000 ευρώ περίπου για έξι μήνες εργασία. Κρίμα, να μην τους ανανεώσουν τις πενιχρές συμβάσεις...

// Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπήλιω Τσουκαλά που δεν έχει εκπομπή παίρνει 176,000 ευρώ

Ξέρει να χορεύει όμως στους ρυθμούς του Ρουβά!

Επειδή πολλοί δεν θα θυμάστε το χορό που έκανε για τον Σάκη Ρουβά, λίγη σημασία έχει άλλωστε, το ζητούμενο είναι ότι αυτή η κυρία, που κάθεται χωρίς να έχει εκπομπή, παίρνει μηνιαίο μισθό...σχεδόν 15.000 ευρώ! Κύριε Γερουλάνε μπλέξατε...

Διαβάστε Περισσότερα

Η σεμνή Μαρία Χούκλη παίρνει μόλις 218.000 ευρώ!

Ψίχουλα σε σχέση με τους Λυριτζή - Οικονόμου!


Αν θέλετε περιέργεια να μάθετε πως αμείβεται το δίδυμο της πρωινής γραμμής , δεν έχετε παρά να πολλαπλασιάσετε για τον μεν Οικονόμου να πολλαπλασιάσετε τους 12 μήνες με το 27.000 ευρώ το μήνα και...για τον Βασίλη Λυριτζή- ας μην κάνετε πολλαπλασιασμούς-, απλά αμείβεται με 180.000 ευρώ!

Διαβάστε Περισσότερα

Μη νομίσετε ότι αυτοί είναι μόνον. Υπάρχουν κι άλλοι. Υπομονή... Το θέμα όμως είναι ποιο ρόλο παίζει η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Πόσο θα υπομείνουμε την ανοησία ορισμένων, όπως επίσης και την ασχετοσύνη τους. Εν μια νυκτί θα έπρεπε η κυβέρνηση να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν είναι δυνατό να βλέπουμε την Παναγιωταρέα, "καθηγήτρια" στο Αριστοτέλειο και να πληρώνεται από το Δημόσιο, "δημοσιογράφο" στην ΕΡΤ και να πληρώνεται από το Δημόσιο, "δημοσιογράφο" στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και να πληρώνεται από το Δημόσιο... Τα ίδια θα πούμε και για τον βλαστό της οικογένειας Ζούλα, τον Κωνσταντίνο. Εάν ο κύριος [καθ' ύλην αρμόδιος] Γερουλάνος αδυνατεί να κουλαντρίσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, να το δηλώσει και να απέλθει, ώστε να αναλάβει κάποιος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις,να πάρει τη σκούπα και να καθαρίσει!!! Το ΠΑΣΟΚ με τη δύναμη του λαού πήρε την κυβερνητική εξουσία. Φαντάζομαι να γνωρίζει με ποιο τρόπο ξαναπέφτει από εκεί…
Ευαισθητοποιήθηκε η κυβέρνηση με τα παιδιά των stage, κι εδώ δεν "ακούει" τίποτε. Με τα λεφτά όλων αυτών των κηφήνων θα μειωνόταν η ανεργία.
Το θέμα είναι ότι όλοι οι παραπάνω, με τα τόσα λεφτά που παίρνουν, φωτογραφίζονται και στα διάφορα κωλοπεριοδικά "λάιφ-στάιλ" και να μας λένε μετά πως με σκληρή δουλειά πέτυχαν!!!
Δεν τελειώνουμε εδώ. Θα επανέλθουμε...

ΥΓ. Ο πρωθυπουργός “ευαισθητοποιήθηκε” στην περίπτωση του Ρόβλια και τον έδιωξε από την κυβέρνηση, επειδή ο Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε ένα κωλόχαρτο στην εκπομπή του. Δηλαδή ο Παπανδρέου φαίνεται πλέον ότι άγεται από το τι θα πει ο κάθε Τριανταφυλλόπουλος! ΕΛΕΟΣ.

No comments: