Monday 6 April 2009

Ψωμιάδης - Καρατζαφέρης : Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!

  • Για «κεντροδεξιά παράταξη» συζήτησαν Καρατζαφέρης- Ψωμιάδης

  • «Δεν προσκυνάμε στους μπέηδες, στους αγάδες και στους πρίγκιπες. Αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο και αγωνιζόμαστε, το βασικότερο, για μια μεγάλη λαϊκή κεντροδεξιά παράταξη. Και όταν χρειάζεται, κύριε πρόεδρε, να ξέρετε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης χέρι-χέρι θα είναι δίπλα σας», δήλωσε ο Π. Ψωμιάδης.
  • «Με τον κ. νομάρχη συζητήσαμε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, πέρα από τα τοπικά θέματα της Θεσσαλονίκης. Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή τις απόψεις του για μια ενιαία κεντροδεξιά παράταξη, οι καιροί ου μενετοί, θέλω να ελπίζω ότι τη στιγμή που ζούμε, την περίοδο που ζούμε με την οικονομική κρίση, δεν θα οδηγηθεί η χώρα σε ατελέσφορες καταστάσεις», επισήμανε από την πλευρά του ο Γ. Καρατζαφέρης.
  • Ο Ψωμιάδης έλυσε όλα τα νομαρχιακά προβλήματα της περιοχής του κι άρχισε εντατικά τώρα ν' ασχολείται με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Μάλλον πρέπει να τρέμουν οι αντίπαλοί του στη Θεσσαλονίκη και γενικά σε όλη την επικράτεια, αφού φαίνεται πως μαζί με τον Καρατζαφέρη έχουν στα σκαριά τη μεγάλη "κεντροδεξιά Παράταξη"! Όλο και φτάνουν κάτι λεξούλες στα χείλη μου, αλλά φοβάμαι μη τυχόν και με διαβάσει και μετά μου πατήσει καμιά μηνυσάρα και τραβάω τα μαλλιά μου...

No comments: