Friday 5 June 2009

ΠΑΣΟΚ: Πρώτα ο πολίτης!

Έχουν απομείνει μόνο 48 ώρες ώς την στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες. Την Κυριακή 7 Ιουνίου ψηφίζουμε από τις 7.00 το πρωί έως τις 7.00 το βράδυ.

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πορεία. Να βάλουμε και πάλι τον πολίτη και τις ανάγκες του στο κέντρο της πολιτικής. Να πάμε μπροστά. Να χτίσουμε για όλους μας την Ελλάδα της περηφάνειας. Στις 7 Ιουνίου, συμμετέχουμε, ψηφίζουμε, αποφασίζουμε. Ψηφίζουμε για την Ευρώπη. Αποφασίζουμε για την Ελλάδα. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για τη σιγουριά, για την ελπίδα και την προοπτική μας. Κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος για το παρόν και το μέλλον. Αυτή την Κυριακή, η Νίκη θα ανήκει σε όλους τους δημοκράτες, σ’ όλους τους πατριώτες, σ’ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, σ’ όλους τους ενεργούς πολίτες.

Η νέα πορεία, μας χρειάζεται όλους. Με τη συμμετοχή παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με την αποχή, αφήνουμε άλλους να αποφασίσουν για μας. Η αποχή είναι ψήφος ανοχής στον κατήφορο!

Γι’ αυτό - την Κυριακή, κάνουμε την αμφισβήτηση, συμμετοχή. Τη διαμαρτυρία, δράση. Την απογοήτευση, δημιουργία. Την άρνηση, δύναμη αλλαγής. Την Κυριακή αλλάζουμε για να μην βουλιάξουμε. Την Κυριακή, ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος ελπίδας.

Ψήφος για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Για μια εξωτερική πολιτική που ξαναδίνει φωνή στην Ελλάδα. Για την πράσινη ανάπτυξη που αναδιανέμει δίκαια τον πλούτο και το εισόδημα. Για μια δημόσια, δωρεάν και υψηλής ποιότητας παιδεία για όλους. Για ένα κοινωνικό κράτος που διασφαλίζει δικαιώματα. Για τη δημοκρατική αναδόμηση του κράτους ώστε να λειτουργεί υπέρ του πολίτη. Με πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη στην Πολιτεία και στην πολιτική.

Προώθησέ το σε όλους τους φίλους και τους συγγενείς. Να πάει το μήνυμα αυτό σε όσο το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας.

Στις 7 Ιουνίου προχωράμε μπροστά. Με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Με τη σιγουριά ότι ήρθε η ώρα του πολίτη.

Γιάννης Ραγκούσης,
Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ.

No comments: