Wednesday 17 June 2009

Αυτοί της Νέας Δημοκρατίας έχουν εξευτελίσει την πολιτική ζωή!

«Θα επιστρέψω όταν βρω όραμα»
AUDIO
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  • "Θα επιστρέψω όταν βρω όραμα"...
  • Αμετάκλητη είναι η απόφαση του Γ. Μανώλη να παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα, την πρώτη μέρα των εργασιών του Γ΄ Θερινού τμήματος της Βουλής, όπως δήλωσε στον City 99,5. Είπε ότι την απόφαση του αυτή την έχει ήδη γνωστοποιήσει στον πρωθυπουργό, με την επιστολή που του απέστειλε τις προηγούμενες μέρες.
  • Εξήγησε ότι έως τότε –αρχές Σεπτεμβρίου- παραμένει βουλευτής προκειμένου να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις επιθέσεις που δέχεται και εξέφρασε πικρία για την δήλωση του Ε. Αντώναρου με την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμμέσως πλην σαφώς τον καλούσε εφόσον διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του απέναντι στον τόπο και την παράταξη. Θα μπορούσα να μη φύγω, άνθρωποι που κατηγορούνται ή εμπλέκονται σε σκάνδαλα δεν φεύγουν, σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αργολίδας. Σχετικά με την μετάθεση του από το Α’ Θερινό Τμήμα στο Γ’ είπε ότι ρώτησε για τους λόγους αλλά δεν έλαβε απάντηση και διαβεβαίωσε ότι αν δεν τον είχαν μεταθέσει θα υπέβαλλε τώρα την παραίτηση του.
  • Ο κ. Μανώλης επέμεινε στην πρόταση της ανασυγκρότησης της ΝΔ με συμμετοχή στελεχών και από άλλους χώρους συμπεριλαμβανομένου και του ΛΑΟΣ, είπε ότι στα κόμματα δεν γίνεται διάλογος και πρόσθεσε ότι θα επέστρεφε στην πολιτική ακόμη και ως «απλός στρατιώτης» μόνο αν έβρισκε και πάλι «ένα όραμα και ένα όνειρο». [Ελεύθερος Τύπος, Τετάρτη, 17.06.09]

No comments: