Thursday 4 March 2010

Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο

ΤΑ ΝΕΑ: 04/03/2010 19:47

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον ΗΣΑΠ, τον Προαστιακό, τον ΟΣΕ, το Τραμ, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Στάση εργασίας και για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας 12.00-14.00.

Όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες για πιθανή ακύρωση πτήσης, αφού Οlympic Air ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να ματαιώσει για αύριο 16 πτήσεις εσωτερικού και μία εξωτερικού, ενώ αλλάζει την ώρα αναχώρησης σε 12 πτήσεις εσωτερικού και οκτώ εξωτερικού, ενώ η Aegean ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να ματαιώσει έξι πτήσεις και να αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε 20 σκέλη πτήσεων εσωτερικού και 34 εξωτερικού.

Κλειστό θα είναι το κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια και του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

Τρίωρη στάση έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, από τις 12 το μεσημέρι, ενώ στη 1το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή.

Παράλληλα, οι δύο τριτοβάθμιες οργανώσεις εξετάζουν το ενδεχόμενο γενικής απεργίας στις 11 Μαρτίου. Η τελική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή.

24ωρη απεργία έχει κυρήξει για αύριο η ΕΣΗΕΑ στα δημόσια - δημοτικά ΜΜΕ, ενώ 2ωρη στάση εργασία από τις 10 το πρώι θα κάνουν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί, ραδιοφωνικοί σταθμοί και τα πόρταλς.

  • Στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει αύριο η Θεσσαλονίκη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ «οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν κατά τις παραπάνω ώρες στάση εργασίας».

No comments: