Sunday 22 January 2012

Σκότωσε την αδερφή του με ένα λάπτοπ!

Οικογενειακή τραγωδία, με θύμα και θύτη αδέλφια, εκτυλίχθηκε στο συνοικισμό Λατσιών στη Λευκωσία. Ένας 25χρονος, φέρεται να σκότωσε την κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, κτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Ο φερόμενος ως δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι σκότωσε την αδελφή του.Το θύμα βρέθηκε στο χολ του σπιτιού μέσα σε λίμνη αίματος.
Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία διενήργησε αυτοψία, δήλωσε ότι το θύμα δέχθηκε πολλά κτυπήματα στο κεφάλι, με μεγάλο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ανέφερε ακόμη ότι το θύμα φέρει αμυχές που δείχνουν ότι κατέβαλε προσπάθεια να αμυνθεί.
Ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είπε ότι "θύτης και θύμα, αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και είχαν τεθεί υπό την παρακολούθηση του Γραφείου Ευημερίας".
Στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας ήταν η μητέρα των δύο αδελφιών, η οποία αντιλήφθηκε τι συνέβη, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει, διότι είναι τετραπληγική. Ο ύποπτος για τον φόνο ανακρίνεται από την αστυνομία.
Πηγή: ΑΠΕ

No comments: