Sunday 27 September 2009

7 μέρες απομένουν ακόμη.

7 μέρες απομένουν ακόμη. 7 μέρες για να ξεκινήσουμε μία νέα πορεία, για να χτίσουμε μία Ελλάδα για την οποία θα είμαστε και πάλι περήφανοι.

Η συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης, την Παρασκευή, ήταν εντυπωσιακή, είχε παλμό και κόσμο γεμάτο ελπίδα.

"Στις 4 του Οκτώβρη είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας την παρακμή και να βάλουμε τη χώρα σε πορεία προόδου, δικαιοσύνης, ανάπτυξης", είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, στην ομιλία του.


[φωτογραφίες από Ηράκλειο Κρήτης]

Όμως η νίκη δεν έρχεται από μόνη της. Όπως είπε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,

"Δώστε μαζί μας τη μάχη, ως την τελευταία στιγμή, άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι με σπίτι, ψήφο με ψήφο. Με αισιοδοξία, αλλά χωρίς κανένα εφησυχασμό. Η νίκη θα κερδηθεί στις κάλπες -και μόνον εκεί! Οι δημοσκοπήσεις δεν κερδίζουν εκλογές! Ο αγώνας μας τις κερδίζει. Το μήνυμά μας παντού! Σε κάθε πολίτη, σε κάθε νοικοκύρη, σε κάθε δημοκράτη, σε κάθε αγωνιστή της αριστεράς και της οικολογίας:
  • Τώρα, είναι η ώρα της συστράτευσης.
Την Παρασκευή το βράδυ, κατά την μετάδοση της ομιλίας από το Ηράκλειο, το βαν με τον εξοπλισμό που νοικιάζει η ομάδα διαχείρισης του pasok.gr. για να μεταδίδει εικόνα μέσω internet και ήταν σταθμευμένο έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, δέχθηκε επίθεση με μολότοφ και καταστράφηκε ολοσχερώς. Σε πείσμα όσων θέλουν να μας φιμώσουν, -σηειώνεται από την Ομάδα- θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μεταδώσουμε ζωντανά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου από την Λάρισα, την Κυριακή 27/9, στις 19:30. Επισκεφτείτε το live.pasok.gr!

Το video της ομιλίας από το Ηράκλειο είναι διαθέσιμο στο youtube.

No comments: