Monday 14 September 2009

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ: Νέο αίμα στη Βουλή


Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πρόεδρος του ΑΣΔΑ Λάμπρος Μίχος υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας

  • Το πολιτικό σύστημα της χώρας τα τελευταία χρόνια βιώνει βαθιά κρίση. Κρίση που έχει να κάνει με τους θεσμούς και τους πολιτικούς, με την ευρύτερη πολιτική ζωή της χώρας. Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται αλλαγή σελίδας. Χρειάζεται νέα πνοή, νέο αίμα στα πολιτικά πράγματα.

  • Ο τόπος έχει ανάγκη από την υιοθέτηση και υλοποίηση πρωτοπόρων πολιτικών. Για να υλοποιηθούν αντίστοιχες πολιτικές πρέπει να υπάρξουν και αλλαγές στα πρόσωπα. Χρειάζονται πρόσωπα με ευρύ πνεύμα σκέψης και θέληση για δουλειά και προσφορά στον τόπο και τους πολίτες. Είναι επιτακτική η ανάγκη για ανανέωση της πολιτικής ζωής και των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Είναι απαραίτητη η είσοδος επιτυχημένων ανθρώπων. Ένας εξ αυτών κατέρχεται για πρώτη φόρα στη βουλευτική αρένα της Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ και δεν είναι άλλος από τον Λάμπρο Μίχο, τον επί 14 χρόνια δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας.

  • Ο Λάμπρος Μίχος αποτελεί έναν από τους καλύτερους δημάρχους στη χώρα μας με μακρά και επιτυχημένη πορεία πίσω του. Διαθέτει πλούσια δραστηριότητα και έχει καταπιαστεί με πολλά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών. Η δραστηριότητά του δεν περιορίζεται στα τοπικά δρώμενα αλλά επεκτείνεται και σε δράσεις που αποφασίζονται σε κεντρικό επίπεδο και επηρεάζουν άμεσα τη ζωή των πολιτών. Ο Λάμπρος Μίχος έχει να επιδείξει πλούσια δράση στα θέματα κοινωνικής συνοχής με συμμετοχή στους κεντρικούς φορείς που παράγουν πολιτική. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα είναι βέβαιο ότι τα θέματα κοινωνικής συνοχής θα κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ατζέντα.

  • Η πολύτιμη εμπειρία του και η μακρά συμμετοχή του στη λήψη αποφάσεων των κεντρικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ θα του εξασφαλίσει με βεβαιότητα συμμετοχή στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η μετεκλογική αξιοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένη. Είναι άνθρωπος που έχει να προσφέρει πολλά και θα το πράξει με συνέπεια και εργατικότητα και στην μελλοντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπως το κάνει χρόνια τώρα υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

2 comments:

Καριπίδης Χαράλαμπος said...

Η Οικογένεια Καριπίδη και Αρβανίτη σας έυχεται καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.Η πορεία σας να είναι επιτυχής όπως ήταν και η πολύχρονη πορεία σας στο δήμο μας. τηλ:210-5615338 Σιφνου 25

Anonymous said...

θα φάει και αυτός και θα φύγει