Wednesday 23 June 2010

Κανείς δεν ντρέπεται! Παραμένει τελικά στην ΝΕΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος!!!



Τα βρήκε με την ΝΕΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά από συζητήσεις -όπως διαβάζω στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ- που διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες. Ο γνωστός ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής συμφώνησε να παραμείνει και να συνεχίσει το "Στην υγειά μας" με τον προϋπολογισμό της εκπομπής αισθητά μειωμένο. Εάν αληθεύει ότι το κόστος της εκπομπής μειώθηκε κατά 40% περίπου τότε κάτι δεν πάει καλά! Θα πρέπει να μας πουν πόσα βγάζανε εξτρά οι κύριοι της παραγωγής; Για να παραμείνουν με τόσο πολύ μειωμένο κόστος, σημαίνει ότι η εκπομπή έβγαινε και τα προηγούμενα χρόνια με τα σημερινά χρήματα - τα οποία όμως πάλι είναι πολλά.

Αυτοί οι κύριοι [και] της σημερινής ηγεσίας της ΕΡΤ είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Δεν είναι δυνατό να ξοδεύονται κοντά δυο εκατομμύρια ευρώ για μια εκπομπή που θα μπορούσε να γίνεται με δημοσιογράφους της ΕΡΤ, οι οποίοι απλώς εισπράττουν τον [κανονικό] μισθό τους! Από την άλλη όμως θα πρέπει να ντρέπονται διότι κρατούν τον Παπαδόπουλο με τόσα λεφτά για μια κωλοεκπομπή, ενώ διώχνουν δεκάδες συμβασιούχους δημοσιογράφους.

Εάν αυτά τα χρήματα της συγκεκριμένης εκπομπής τα έδιναν στους συμβασιούχους θα λυνόταν αυτομάτως ένα τεράστιο επαγγελματικό και κοινωνικό πρόβλημα. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν τι συμβαίνει σήμερα στην ελληνική κοινωνία. Ποιος να καταλάβει - ο Γαμπρίτσιος ή Τζόνι Καλημέρης;

Δεν υπάρχει τσίπα;;;;

Φυσικά δεν υπάρχει τσίπα κι από την πλευρά του Παπαδόπουλου, διότι από τότε που γνωστοποιήθηκαν τα τεράστια ποσά που εισέπραττε τόσα χρόνια, έδωσε αρκετές συνεντεύξεις και ειρωνεύτηκε τους πάντες.

No comments: