Monday 30 April 2007

ΑΥΤΙΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!

Ο Αυτιάς θα μας κάνει σε λίγο να περπατάμε στο δρόμο και να ξερνάμε. Λέει τέτοιες σαχλαμάρες, και ανοησίες που επειδή σκέφτομαι λογικά (δηλαδή, δεν έχω λεφτά ν' αγοράσω άλλη) δεν σπάω την τηλεόραση! Έβγαλε ένα ζευγάρι στην τηλεόραση για να ευχαριστήσουν όλοι μαζί τον πρωθυπουργό που διέθεσε αεροπλάνο για το παιδί τους να πάει στο εξωτερικό να θεραπευτεί, να ευχαριστήσουν τον Αβραμόπουλο, τον Αγγελόπουλο... Πέντε λεπτά παρακολούθησα την συγκεκριμένη ακπομπή και αναγούλιασα. Αυτιά, μπλέξατε τα δίδυμα του Καραμανλή με τα δίδυμα του Κερατσινίου, και σε λίγο θα κρατάμε και το κύπελο των δακρύων γιατί πολύ στο δακρύβρεχτο το έχεις ρίξει!
Ρε Αυτιά, η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να τα κάνει αυτά. Αλλά μη μας πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το αεροπλάνο είναι ιδιοκτησίας Καραμανλή ή το πλήρωσε από την τσέπη του; Το "ευχαριστώ" θα πρέπει να απευθύνεται στον ελληνικό λαό που πληρώνει κι όχι στον κάθε πολιτικάντη ή (άκουσον, άκουσον) στην γυναίκα σου που σήκωσε το τηλέφωνο στα μεσάνυχτα και σε σένα που έβαλες πλώρη για τη Βουλή κι έχεις μπλέξει τη δημοσιογραφία με την πολιτική (ποια πολιτική, δηλαδή - αυτό δεν είναι πολιτική, αλλά καιροσκοπισμός). Αυτιά, άφησε ήσυχη τη δημοσιογραφία κι αν θέλεις να πολιτευτείς με οποιαδήποτε Δεξιά, να παρατήσεις τη δημοσιογραφία και να βγεις να παλέψεις.
Αυτιά, κόψε τις σκηνοθεσίες, γιατί η εκπομπή με τους παπούδες μύριζε από μακριά ότι ήταν στημένη. Άντε να μπεις στη Βουλή να ησυχάσει κι ο κόσμος από το καθημερινό πρωινό μελόδραμα - όπου βέβαια είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης. Και να δούμε αν και τότε θα σηκώνεις τα τηλέφωνα στα βαθιά μεσάνυχτα!

No comments: