Saturday 17 October 2009

Τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube

TA NEA: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009, Web-Only

Δείτε τα πιο δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας στο YouTube, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένας αγενής παρουσιαστής που γελάει ασταμάτητα στο άκουσμα της φωνής του καλεσμένου του. Ακολουθεί ο χορός του προέδρου Obamaμε την τραγουδίστρια Thalia, η «μάχη» ενός σκύλου με…το πόδι του καθώς και το κακόγουστο αστείο ενός οδηγού σε μαθητές που περιμένουν το σχολικό τους.

Γελάει ασταμάτητα!

Μπορεί με πρώτη ματιά να προκαλεί γέλιο, όμως το παρακάτω απόσπασμα προκάλεσε αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη σχετικά με το πώς αντιμετωπίζονται άτομα με ειδικές ανάγκες. Το βίντεο αυτό δεν είναι καινούργιο, η επισκεψιμότητα ωστόσο ήταν τόσο μεγάλη που σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή. Λίγες μέρες μετά την εκπομπή, ο παρουσιαστής – προς ευχαρίστηση όλων- απολύθηκε!



Ο προεδρικός χορός

Εκτός από τις προεδρικές του ασχολίες, ο BarakObama «κλέβει» λίγο χρόνο για να διασκεδάσει. Έτσι, δεν μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμα της τραγουδίστριας Thalia, που τον καλεί να χορέψουν. Όπως όλα δείχνουν πάντως, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα πάει καλά και ως… χορευτής!



Άνιση μάχη

Είναι εκπληκτικό αλλά ο παρακάτω σκύλος ανταγωνίζεται το ίδιο του το πόδι ή για την ακρίβεια… το πόδι του, διεκδικεί μερίδιο στην αρπαγή ενός κόκαλου, θέλει να του το κλέψει!



Τι του έφταιγαν τα παιδάκια!

Φτηνό και κακόγουστο το αστείο ενός κυρίου στο Plymouth, ο οποίος με το αυτοκίνητο του παίρνει φόρα και κατευθύνεται στη στάση που περιμένουν μαθητές. Η μέρα είναι βροχερή και μία μεγάλη λακκούβα με νερό έχει σχηματιστεί μπροστά από τη στάση. Κι όμως… το έκανε! Όχι μόνο έκανε μούσκεμα τα παιδιά που περίμεναν εκεί, κατέγραψε τη σκηνή για… να έχει να θυμάται και να την ανεβάσει στο YouTube, φυσικά!



No comments: