Saturday 31 October 2009

Τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube

Δείτε τα πιο δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας στο YouTube, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Στις πρώτες θέσεις βρίσκεται το πιο δυνατό παιδί του κόσμου και οι πέντε καλύτερες φάσεις του NBA. Ακολουθεί η… «μικρή Beyonce» καθώς και μία αστεία πτώση από αερόστατο.

Giuliano, ο τρομερός

Είναι μόλις πέντε ετών αλλά η δύναμη του, τον έκανε να αποτελεί το πιο δυνατό παιδί του κόσμου. Πρόκειται για τον Ρουμανικής καταγωγής GiulianoStroe, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο Guinness και εντυπωσιάζει τους πάντες με τη δύναμη και την ελαστικότητα του.



Τα καλύτερα του NBA

Οι καλύτερες στιγμές της προηγούμενης εβδομάδας για το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα μπάσκετ, συνοψίζονται στο παρακάτω βίντεο. Υπέροχα καρφώματα και μαγικές στιγμές βγαλμένες μόνο από το NBA.

Κάνε το, όπως… η Beyonce

Μπορεί η βασίλισσα της RnBαυτό τον καιρό να δίνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας την επόμενη εβδομάδα μία στάση και στην Ελλάδα, δεν ξέρει ακόμα όμως ότι μία νέα θαυμάστρια της, την μιμείται καταπληκτικά! Η «νέα Beyonce» αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει την φήμη της original, σύντομα.



Το τραγούδι και το αερόστατο

Το ερώτημα στο παρακάτω βίντεο είναι αν το αερόστατο έπεσε από μόνο του ή αν το φάλτσο τραγούδι του κυρίου κατάφερε να το ρίξει.


[ΤΑ ΝΕΑ]

No comments: