Monday 29 October 2007

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ!

Στη Μέση Ανατολή ο Γ.Α. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται από χθες με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Τελ Αβί, όπου σήμερα θα προεδρεύσει σε Σύνοδο για τη Μέση Ανατολή. Αύριο η Σύνοδος θα μεταφερθεί στα Παλαιστινιακά Εδάφη, στη Ραμάλα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: "Η συγκεκριμένη Σύνοδος πραγματοποιείται αυτήν την χρονική στιγμή, ώστε η Σοσιαλιστική Διεθνής να συμβάλει στις έντονες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα ενόψει της κρίσιμης διεθνούς Ειρηνευτικής Διάσκεψης για το Μεσανατολικό, στην Αννάπολι των Η.Π.Α..
Όπως είναι γνωστό, στα μέσα Νοεμβρίου θα συνέλθει Ειρηνευτική Διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή με τη συμμετοχή Ισραηλινών και Παλαιστινίων, διεθνών Οργανισμών και πολλών χωρών από την Ευρώπη, τον αραβικό κόσμο και άλλες περιοχές, οι οποίες διαδραματίζουν ιδιαίτερο ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Μεσανατολικού. Το μήνυμα της συνάντησης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, θα είναι η ενθάρρυνση όλων των εμπλεκομένων πλευρών να κάνουν τα απαραίτητα βήματα για την εξεύρεση μιας συνολικής λύσης στο πρόβλημα αυτό".

Στις εργασίες της Επιτροπής θα συμμετάσχουν, από το Ισραήλ ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπάρακ, πρώην πρωθυπουργός και σημερινός ηγέτης του Εργατικού Κόμματος και από την Παλαιστινιακή πλευρά, αντιπροσωπεία της Φατάχ. Επίσης, θα συμμετάσχουν με εκπροσώπους τους, πολλά σοσιαλιστικά κόμματα από την Ευρώπη καθώς και κόμματα από αραβικές χώρες όπως η Αίγυπτος, η Τυνησία και το Μαρόκο. [Πηγή: ΑΠΕ, 29/10/07]

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μπορεί τώρα να αλωνίζει στο εσωτερικό... Ιδού Βαγγέλη, το γήπεδο είναι ελεύθερο!

No comments: