Tuesday 30 October 2007

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ "ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ"...


Κυκλοφορεί «ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ» που είναι μια αυτόνομη, ανεξάρτητη προσπάθεια για να σπάσει, επιτέλους, ο μονόδρομος της διατεταγμένης ενημέρωσης και για να μπορούμε να μιλάμε όλοι, όσο θέλουμε και να λέμε ό,τι θέλουμε. Ο λαός έχει καταλάβει ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία κάποιων ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης και των κονδυλοφόρων τους με την πολιτική και τους πολιτικούς.

Κάποτε όταν λέγαμε τη λέξη «εκτροπή», εννοούσαμε ένα πραξικόπημα λόγου χάρη, κατάλυση νόμου και ελευθεριών κ.ο.κ. Σήμερα η εκτροπή είναι συγκαλυμμένη. Όταν ο κόσμος δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης άλλην από την κινητοποίησή του στους δρόμους, πάει να πει ότι μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι οι κίνδυνοι οποιασδήποτε εκτροπής είναι πιθανοί. Άλλωστε «εκτροπή» δεν είναι να κυβερνάει μια κυβέρνηση μειοψηφίας, οι υπεύθυνοι των σκανδάλων να μένουν ατιμώρητοι/

Βέβαια, πρέπει να πάψει η απάθεια και να υπάρξει στράτευση στην υπόθεση της «συμμετοχής». Να απομονωθούν όσοι βρωμίζουν τα κανάλια επικοινωνίας και ενημέρωσης, να εκδιωχθούν από την αγορά οι έμποροι των ονείρων μας και οι μικροπωλητές των ελπίδων μας. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να σπάσει ο πολίτης τον αποκλεισμό που του επιβάλλουν οι μεγαλοκαρχαρίες. Οι αγύρτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της πολιτικής κάποια στιγμή θα καταργηθούν!

Το «ΔΙΚΤΥΟ» θα σταθεί δίπλα στον Γιώργο Α. Παπανδρέου και θα στηρίξει τη νέα μεγάλη και νικηφόρα πορεία για ένα αναγεννημένο και ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ.

Την εφημερίδα εκδίδει και διευθύνει ο δημοσιογράφος Νίκος Λαγκαδινός, που υπήρξε και Διευθυντής της «Εξόρμησης», της εφημερίδας του ΠΑΣΟΚ που έκλεισε το 1997.

No comments: