Wednesday 28 February 2007

STATUS: Οι άντρες της χρονιάς!!!!!!!!!!!!!!!

Το περιοδικό «Status» και το Johnnie Walker Black Label βράβευσαν τους άντρες που ξεχώρισαν μέσα στο 2006.
Μια απονομή που έχει γίνει θεσμός συγκέντρωσε στο Αθηνών Αρένα προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό κόσμο. Οι αναγνώστες του περιοδικού «STATUS» των Εκδόσεων Λυμπέρη ψήφισαν τους άντρες οι οποίοι διακρίθηκαν ο καθένας στον τομέα του το 2006, και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σε μια βραδιά με λάμψη, χιούμορ και συγκίνηση. Ο Alpha ανέλαβε την τηλεοπτική μετάδοση της εκδήλωσης, την οποία παρουσίασαν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ξεχωριστή στιγμή το αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο -ο οποίος πέρυσι τιμήθηκε με το βραβείο Έργο Ζωής και μόλις πριν από λίγες ημέρες έφυγε από κοντά μας- που προλόγισε ο Αντώνης Λυμπέρης. Επίσης, η Μάρθα Καραγιάννη και ο Γιάννης Δαλιανίδης θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από τη συνεργασία τους με τον Κώστα Βουτσά. Από μία βραδιά πλούσια σε θέαμα δεν θα μπορούσε να λείψει το μουσικό μέρος. Ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και μοιράστηκε το μικρόφωνο με τη Μαρινέλλα. Μαζί με τους Onirama από τη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται για ένα Mad Secret Concert στις 21 Φεβρουαρίου.
Τα βραβεία δόθηκαν ως εξής
Χρυσός Άνδρας: Παναγιώτης Γιαννάκης
Πολιτικός: Νικήτας Κακλαμάνης
Διεθνής Έλληνας: Μάρκος Παγδατής
Διεθνής Άνδρας: Τζορτζ Κλούνι
Τραγουδιστής: Αντώνης Ρέμος
Συνθέτης: Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ηθοποιός: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθέτης: Ρένος Χαραλαμπίδης
Τηλεοπτική Προσωπικότητα: Ηλίας Μαμαλάκης
Επιχειρηματίας: Γιώργος Κορρές
Επιστήμονας: Δαμιανός Σακάς
Συγγραφέας: Μάνος Ελευθερίου
Δημοσιογράφοι Εντύπων: Θέμος Αναστασιάδης και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Μάνατζερ: Νίκος Χατζηνικολάου
Stylish Άνδρας: Ηλίας Ψινάκης
Αθλητές: Εθνική Ομάδα Μπάσκετ
Ραδιοφωνική Προσωπικότητα: Κωνσταντίνος Τζούμας
Σεφ: Γιάννης Μπαξεβάνης
Πρωτοεμφανιζόμενος: Αλέξης Τσίπρας
Το βραβείο Έργο Ζωής πήρε ο Κώστας Βουτσάς για το σύνολο της καριέρας του στην έβδομη τέχνη.
(περιοδικό "7ΜΕΡΕΣ tv")
Ελπίζω ότι δεν θ' αναρωτηθεί κανείς για το λόγο της (ανα)δημοσίευσης του σχετικού κομματιού από το περιοδικό "7ΜΕΡΕΣ tv". Με φτάνει να διαβάζω κάποια ονόματα [όχι όλα] για να ξερνάω. Βέβαια είναι φανερό ότι το "σύστημα" βρίσκει διαφόρους τρόπους ανανέωσης και επιβίωσης. Οι αλλαξωκολιές δεν έχουν όσιο και ιερό. Ας πούμε βγήκε ο κ. Χατζηνικολάου "μάνατζερ της χρονιάς". Τι "μανατζάρησε" - τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, ή τον... εθνικό προϋπολογισμό; Ή "τραγουδιστής της χρονιάς" ο Αντώνης Ρέμος και "ηθοποιός" ο Καπουτζίδης!!!!!!!!!!! Καλά ρε, αυτοί πού ζουν - στο εντεύθεν ή στο επέκεινα; Άκου, ηθοποιός ο Καπουτζίδης!
Ή ο Νικήτας Κακλμάνης "πολιτικός της χρονιάς"! Δηλαδή, από τι κρίθηκε έτσι; Εγώ ξέρω ότι ο πολιτικός κρίνεται από το έργο του. Πέρα από το γεγονός της νίκης του στο δήμο Αθηναίων ο κ. Κακλαμάνης τι έργο προσέφερε στον τόπο για να είναι ο "πολιτικός". Ρε σεις, θα μας τρελάνετε; Κι ακόμη: "Δημοσιογράφοι εντύπων" [τι είναι πάλι και τούτο;] ο Αναστασιάδης με τον Τριανταφυλλόπουλο. Κι εγώ νόμιζα ότι ο Αναστασιάδης θα ανακηρυχθεί "δημοσιογράφος του χαβαλέ"! Αυτό άλλωστε δεν κάνει με τις εκπομπές του; Τα πάντα... χαβαλές! Ο δε Μάκης θα έπρεπε να ανακηρυχθεί ο "δημοσιογράφος της Ζούγκλας"!!! Στοπ...

No comments: