Saturday 17 February 2007

Αχ, αυτός ο Λαλιώτης!

Αυτοί οι δημοσιογράφοι που είτε υπό μορφή σχολίων είτε σε διάφορα ρεπορτάζ γράφουν για το μέλλον του Λαλιώτη, δεν βαρέθηκαν; Τι σκέφτεται ο Λαλιώτης, θα γυρίσει ο Λαλιώτης, γιατί σιωπά ο Λαλιώτης, πότε θα τον καλέσει ο Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος ο Λαλιώτης, τι ζητεί ο Λαλιώτης για να επιστρέψει, οι όροι του Λαλιώτη κ.λπ. Έλεος! Αν έχει κάτι να πει ο Λαλιώτης, ας βγει ο ίδιος και να το πει. Τι λένε κάθε τόσο τα διάφορα "παπαγαλάκια" της δημοσιογραφίας; Εν αιθρία, γράφουν περί Λαλιώτη. Κι απορεί κανείς, αφού ο άνθρωπος δεν μίλησε, αυτά τα "παπαγαλάκια" τι ρόλο παίζουν! Και στο κάτω της γραφής, ο Λαλιώτης έχει ιδέες, προτάσεις, απόψεις; Ας τις ανακοινώσει για να σώσει το Κίνημα και τον τόπο! Αλλά μην είστε αφελείς. Δεν έχει! Ωχού, θα τον φάει (αν δεν τον έφαγε) η μυστικοπάθεια.

2 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Αυτοι οι δημοσιοκαφροι ο,τι θελουν λενε!

Anonymous said...

Αμ, όπου νάναι, ο Λαλιώτης θα λαλίσει και τους πάντες θα αφήσει με το στόμα ανοιχτό... Τώρα βέβαια τι θα πει, μόνο αυτός το ξέρει.
Εδώ που τα λέμε, η Ελλάδα χρειάζεται ανθρώπους πραγματικούς για να πάει πέρα και να προοδέψει. Μ'αυτούς που βρίσκονται στη βουλή (οι περισσότεροι είναι τρίχες κι ακόμα ζουν στο παρελθόν)χέστα κι άστα. Η Ελλάδα γελάδα θα μείνει.