Friday 23 December 2011

Νεκρός ο παιδεραστής του Ρεθύμνου


ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 50χρονος που συνελήφθη χθες στο Ρέθυμνο κατηγορούμενος για διάπραξη σεξουαλικών εγλημάτων εις βάρος ανήλικων κοριτσιών. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανάκρισης ο συλληφθείς είχε αυτοτραυματιστεί. Ο 50χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στην πόλη του Ρεθύμνου μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του η ανακρίτρια για τη διάπραξη σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, τα οποία φέρεται να είχε αποπλανήσει. Η σύλληψή του έγινε στον δρόμο, όπου οι αστυνομικοί τού την είχαν στήσει για να εκτελέσουν το ένταλμα. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες ήταν αρκετοί Ρεθυμνιώτες.

Αμέσως μετά, τον οδήγησαν στο σπίτι του για να ακολουθήσει έρευνα. Κατά τη διάρκεια της κατ' οίκον έρευνας, ο 50χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και στην κοιλιά.
Αστυνομικοί τον αφόπλισαν και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης.
Ο 50χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο Ρέθυμνο, καθώς στο παρελθόν εργαζόταν για το κορυφαίο αθλητικό σωματείο της πόλης, τελευταία όμως είχε δημιουργήσει το δικό του προπονητήριο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ενώ το Ρέθυμνο κατακλυζόταν από τις αποκαλύψεις της υπόθεσης Σειραγάκη, στην Ασφάλεια Ρεθύμνου έφτασαν καταγγελίες από δύο 14χρονα κορίτσια, τα οποία τον κατονόμαζαν ως τον άνθρωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα όσα καταγγέλλουν οι δύο ανήλικες συνέβησαν πριν από περίπου δύο χρόνια -ενώ δηλαδή ήταν 12 ετών- σε διαμέρισμα.
Αστυνομικοί πάντως τονίζουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται μεγαλύτερος αριθμός κοριτσιών. Κάποια από αυτά ήταν μαθήτριές του στο σχολείο και έτσι τις προπονούσε και στον στίβο. [ΕΘΝΟΣ]

No comments: