Thursday 22 December 2011

«Σκότωσα τη γιαγιά μου γιατί με καταριόταν»


Τα... «μάγια» και οι «κατάρες» της 85χρονης γιαγιάς του ήταν αυτά που όπλισαν το χέρι του 25χρονου εγγονού της -κατά τους ισχυρισμούς του ιδίου- ο οποίος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της ηλίκιωμένης που βρέθηκε χθες το πρωί κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της επί της οδού Τσιμισκή, στον Πόρο Ηρακλείου. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 25χρονος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε μαζί με την 85χρονη, χθες το πρωί, μπήκε στο υπνοδωμάτιό της και την τραυμάτισε θανάσιμα, καταφέροντάς της χτυπήματα με μαχαίρι σε όλο το σώμα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού για να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, η οποία δεν επεκτάθηκε και ακολούθως ειδοποίησε την αστυνομία.
Οπως αναφέρει το cretalive.gr, ο νεαρός, όταν ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη γιαγιά του, γιατί του «έκανε μάγια και τον καταριόταν».
Συνελήφθη επίσης και ένας 22χρονος ημεδαπός για υπόθαλψη εγκληματία και παρασιώπηση εγκλημάτων. Ο 22χρονος ενημερώθηκε από τον 25χρονο δράστη για την πράξη του, αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές, όπως όφειλε.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. [ΕΘΝΟΣ]

No comments: