Saturday 17 December 2011

Την σκότωσε και την «πέταξε» στην λίμνη της Καστοριάς


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καστορίας από την άγρια δολοφονίας μιας 21χρονης φοιτήτριας από τον 35χρονο φίλο της.


Ο δράστης έσφαξε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε κοντά στη λίμνη της Καστοριάς, όπου εντοπίστηκε από την αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.


Η 21χρονη φέρει δέκα μαχαιριές στην καρδιά και βρέθηκε με ένα κατσαβίδι καρφωμένο στον λαιμό της.
Η αστυνομία έφθασε τυχαία στα ίχνη του δράστη, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει στο Πολύκαρπο Κιλκίς για έναν τυπικό έλεγχο. Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να καρφωθεί σε μια κολόνα της ΔΕΗ.


Από την έρευνα του οχήματος εντοπίστηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα.


Ο 35χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ομολόγησε τις πράξεις του και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών.


Η 21χρονη ήταν μοντέλο και είχε εμφανιστεί σε γνωστή εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας. Ο 35χρονος δηλώνει ατζέντης μοντέλων και dj.

No comments: